EL CENTRE O L’ATENEU

Parlant de “prioritats”, Sr. Alcalde, L’Ateneu o El Centre...?. Vostè va mantenint reunions amb dites societats. El que no ser, es si arriba a algun acord o no. Sigui una u altre, el cert es que Sant Sadurní d’Anoia necessita, li fa falta, urgeix de un espai, local per a poder realitzar, fer, actuacions, col·loquis, representacions, actes de diversos àmbits. !Es urgent, Sr. Ribas¡.

Hi ha pressupost municipal, partides que es poden destinar per actuacions. Subvencions u altres ajuts d’altres institucions. I es de suposar, també, que les mateixes societats, poden fer alguna que altre inversió.

Hem de tenir ja, els sadurninencs/sadurninenques, aquesta “prioritat”, que el començament de l’article li menciono, a fi de no haver d’esperar per una cosa, que es més que necessària i demandada per els nostres veïns/veïnes.

Sr. Alcalde, no posi més entrebancs, barreres, excuses a una sol·licitud popular, de fa anys. En aquests moments, crec sincerament i honestament, que no cal fer la diferenciació entre esquerra i dreta. El poble ho entendrà i assumirà de molt bon grat.

El Centre o L’Ateneu ... si a un clam popular. Els dos edificis ja hi son, manca ara la reparació o reconstrucció, perquè siguin visibles.

No ser si L’Ateneu, la seva junta ho estan parlant. Si ser de primera ma, que la societat de El Centre té un projecte ambiciós, i que els seus socis estan disposats, oberts a la negociació per la seva plasmació.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com