POLICIA LOCAL DE SANT SADURNÍ

Quan temps, anys, en son coneixedors d’aquest assumpte, els regidors de l’equip de govern (PDCAT-ERC). Molts i suficients ... per no venir de la lluna, com demostra un estudi encarregat a la Diputació de Barcelona, el qual don constància d’aquest desgravi.

El cos de la policia local, fa molts anys, que està en unes condicions deplorables (dependències irrisòries). Abans, quan vaig ser regidor, i desprès, he anat insistint sobre aquest greuge. I no és fins ara, any 2018, que el govern municipal se’n don compte, i veu que és necessària una altre ubicació per la policia local de Sant Sadurní.

No es cansa, senyor alcalde (molts anys de regidor), d’anar sempre a remolc dels altres, sobre la marxa i d’actuar per la insistència de factors.

A part d’això, també hi manca en la policia local, una “estabilitat” en la seva plantilla. Fonts del mateix equip de govern i de l’oposició, ens diuen que sovint hi han baixes en el cos. Algun partit de l’oposició, inclús demana un nombre més alt de policies.

Penso, doncs, que la policia local de Sant Sadurní, ha d’estar més ben catalogada, dotada i remunerada. I evidentment, les noves instal·lacions, han de ser ja una realitat, una prioritat. No, un “ja veurem” senyor alcalde.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com