EL MERCAT MUNICIPAL

A Sant Sadurní d’Anoia ja hi han suficients aspectes que no funcionen, que hi cal afegir “el mercat municipal”. M’agradaria,  Sra., Rosell, nova regidora de Promoció Econòmica i Turisme, també de Mercats, comences l’any 2018 amb nous aires i amb una nova imatge.

Pobre, apagat, descompensat... Dos dies a la setmana (dijous i dissabte). Havia estat un dia a la setmana. Potser s’entorpeix en algun que es celebra en els pobles de l’Alt Penedès.

Senyora regidora, no s’ho prengui malament, vull que s’ho agafi com una critica constructiva. Sense preses, però amb voluntat de canvi i renovació, entomi aquesta nova etapa que s’ha li presenta, com una fita a aconseguir. El mercat municipal ha de tenir un altre “roll”.

Les queixes i el descontentament, últimament es fa palès en el veïnat i en la gent dels barris del nucli urbà. La culpa mai la vol tenir ningú. Malgrat tot, aquesta té de recaure en algú. I aquest algú, des de el meu punt de vista, jo el faria recaure en el govern municipal, no fa bé la feina. No sap gestionar quines són les prioritats que calen en cada moment. I tampoc escolta les propostes de l’oposició, ni accepta les propostes que algun partit li ha fet arribar.

Sant Sadurní ha de tenir el seu “senyor mercat municipal”. Els i les sadurninenques, volem passejar per un mercat autèntic, que hi hagi i tingui de tot. No volem veure els buits, per la manca de parades i paradistes.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com