Presentacions

  Mireu, jo fins fa quatre dies mal comptats era fora de l'àmbit polític i, per tant, des d'aquesta perspectiva que encara conservo com a ciutadana us vull parlar del nostre equip que es va presentar fa uns dies al Vinseum. Per aquells que no ens conegueu, som 5 dones i 5 homes, amb una mitjana de 47 anys i amb formacions multidisciplinars.

  I us preguntareu, què m’ha convençut del nostre projecte?

  En primer lloc, la gent que el formem.  Tots venim de l'empresa privada i som gent que, quan menys hi comptava, se li demana que treballi per Vilafranca. Aquest és un valor que sempre he buscat en aquells que ens representen, que les persones escollides s'hagin trobat atenent al client, que hagin hagut de donar explicacions i comptes de per què sí o per què no, i que al final el que han buscat és satisfer a la persona que tenien davant. Aquest esforç és el que fan cada dia milers dels nostres conciutadans, persones treballadores, empresàries, comerciants, administratives, dependentes, botigueres...  persones que tiren endavant una feina incerta, i per mi, sortir d'aquesta casella és un valor en alça.

  En segon lloc, l’equip de Junts potser no ha coincidit amb vosaltres fent un cafè o una passejada, però sapigueu que ja fa temps que trepitgem el carrer, visitant els barris i les associacions, en silenci, sense fer-nos veure, per recollir allò que ens preocupa com a vilafranquins i vilafranquines.

  En tercer lloc, el programa. Sincerament, n'estic enamorada. Inspirat en els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible ) té com a condició indispensable que per a dur a terme una clau/projecte cal respectar i complir amb la resta. Per fer-ne un paral·lelisme mèdic, no se'ns receptarà un medicament que sigui miraculós i que a la vegada ens provoqui una pujada de tensió, sinó que se'ns receptarà allò que curant la malaltia no perjudiqui un altre òrgan del nostre cos. L'equip veiem Vilafranca com un tot, no com una part.

  I en quart lloc, i per acabar,  la identitat. Al meu parer aquesta llista ha tornat a lligar-nos a tots aquells que defensem la llengua, el territori i per davant de tot Vilafranca. I dit així sembla molt fàcil, però em consta que no ho ha estat. Al darrera hi ha feina de molta gent, que amb molt bona voluntat i ganes de tirar endavant, han deixat desavinences enrere i han decidit treballar pel Penedès.

  Podria seguir, però vaja, si això ja us engresca, escolteu el nostre projecte, que encara n’hi ha més!


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

   

   

   

   

   

  El Cargol 1.238

  Penedès Guia

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 23
  Josep Oriol, Toribi

  Divendres dia 24
  Agapit, Simó, Catarina de Suècia

  Dissabte dia 25
  L’Anunciació del Senyor, Ireneu, Humbert

  Diumenge dia 26
  Brauli, Màxima

  Dilluns dia 27
  Alexandre, Rupert, Lídia

  Dimarts dia 28
  Guntram, Sixt, Doroteu

  Dimecres dia 29
  Ciril, Eustaci, Beatriu

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

    93 890 00 11 (Ext.01)
  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
   
  redaccio@ elcargol.com
  Lorena del Amor
  (Redactora) 
   penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

   93 890 00 11 (Ext. 02)
  Montse Calzado:
   692 189 896  comercial@ elcargol.com
  Noelia García:
  625 414 156  comercial2@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

   93 890 00 11 (Ext. 03)
  Abdelghafour Eddalai
   93 890 00 11 (Ext. 05)
   publicitat
  @ elcargol.com
   elcargol@ elcargol.com