La Jove de Vilafranca descarrega la tercera torre de 6 de la temporada

Foto: Muriel Falgueras

El passat cap de setmana la Colla Jove va realitzar dues sortides. El dissabte a la tarda va actuar a Torredembarra, a la Diada de la Plaça de la Verdura, amb els Nois de la Torre i els Torraires de Montblanc, on van descarregar la segona torre de 6 de la temporada; i diumenge matí, a Santa Coloma de Gramenet, on van participar a la Diada Un Castell de Tothom, amb els Laietans de Gramenet, els Vailets de Gelida, els Castellers de Montcada i els Castellers de la Il·lusió. La Jove va sortir-ne satisfeta del resultat d’ambdues diades.

Dissabte a la tarda, va descarregar la segona torre de 6 de la temporada, que va acompanyar del 3 de 6 i del 4 de 6, més un pilar de 4 de comiat. Diumenge va repetir la seva millor actuació de la temporada, amb una nova torre de 6, acompanyada ara del 3 de 6 i del 3 de 6 amb agulla, més un pilar de 4 a l’inici de la diada i un al final. Tots els castells van ser descarregats a la primera i mostrant una bona feina. Aquesta suficiència fa que la colla comenci a mirar reptes superiors de cara a la temporada vinent, com altres castells de 6 i mig com el 5 de 6 o el 3 de 6 per sota, el pilar de 5 que tenen gairebé apunt i els castells de 7 bàsics. La Jove, però, es lamenta de no poder comptar amb una vintena més de camises a la pinya, fet que els permetria assajar i portar a plaça aquests castells immediatament superiors.

Les altres colles presents a plaça, el dissabte, eren els Nois de la Torre i els Torraires de Montblanc: els primers van fer el 3 de 7 amb agulla, el 4 de 7 amb agulla, el 4 de 7, pilar de 5 i 4 pilars de 4. Els Torraires van fer 3 de 6 amb agulla, 4 de 6 amb agulla, intent desmuntat de 5 de 6, 3 de 6 i pilar de 4. El diumenge totes les colles van fer castells de 6 pisos, excepte els castellers de la Il·lusió, que van fer figures més petites.

Segueixen els assajos

Aquestes han estat les darreres sortides previstes per aquesta temporada 2017. Tanmateix, la Jove no deixarà d’assajar, almenys fins al sopar Final de Temporada que celebrarà el dissabte 2 de desembre en un restaurant del Penedès. Durant els propers mesos hivernals també es faran diverses activitats socials relacionades amb els castells i el calendari festiu habitual.

Els assajos, durant el mes de novembre, seran els divendres a les 21:30 h a l’Escorxador. La canalla assaja al mateix lloc a les 19:30h.

La colla Jove anima a tothom que vulgui començar a fer castells a provar-ho als seus assajos d’hivern, on hi haurà temps de formar nova canalla i nous castellers, tot enfocant una temporada vinent que, un cop recuperat el funcionament normal de la colla (l’any passat va deixar d’actuar a mitjans de temporada) es planteja com a la temporada del retrobament amb els castells de 7.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com