Soteras anuncia una reglamentació “per protegir als clubs petits davant dels Clubs Taurons”

  El president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), acompanyat del directiu i delegat Jaume Plaza, s’ha reunit amb els clubs del Penedès – Garraf on ha confirmat que es presentarà a la reelecció “per acabar el meu programa, ja que la Covid19 no ens l’ha deixat implementar”.

  En aquest sentit ha anunciat que està treballant en un pla de competició modern, actualitzat al S.XXI i que protegirà als clubs petits davant dels Clubs Taurons “del que ja donarem detalls en Campanya i respon a les preocupacions que ens han mostrat els clubs durant els últims anys”. 

  Soteras que ha garantit la continuació de totes les campanyes i ha explicat als present el per què de la propera celebració d’Assemblea General Extraordinària on es sotmetrà a votació la implantació d’un pla Anticorrupció i s’aprovarà el calendari electoral per a la celebració d’eleccions a la presidència de l’FCF.  

  El president ho ha sintetitzat en quatre raons la convocatòria d’eleccions al mes de maig,: 

  • Per una qüestió econòmica. “Desprès de les pèrdues generades per la Covid19, la gestió de la Junta Directiva ha aconseguit ara restablir els fons propis i així ho acrediten les auditories que s’acaben de tancar, pel que la salut econòmica de l’FCF està garantida”.
  • Per una qüestió esportiva. “Ara que ja gairebé no hi ha partits aplaçats, podem garantir que es complirà el pla de competició amb ascensos i descensos aprovats a l’Assemblea de Blanes”.
  • Per una qüestió contractual. “Els contractes de patrocini més importants i de diversos professionals externs de la casa, conclouen a 30 de juny, i no seria ètic renovar-los sense saber si estarem quatre anys més”.
  • Per una qüestió de planificació i de respecte als clubs. “Entenem que si la nova Junta Directiva pot fer-se càrrec de l’FCF a final del mes de maig, pot encara la temporada 22/23 amb totes les garanties i portar a terme el seu projecte”. 

  Pel que fa a la proposa del Pla Anticorrupció el president s’ha mostrat molt favorable a la Bona Governança i la Transparència i per això s’ha mostrat partidari de que sigui l’Assemblea la que aprovi determinades despeses. “D’aquesta manera evitem que la Federació sofreixi de nou l’espoli o que hi hagi qui la utilitzi en benefici propi”.  En aquest sentit ha recordat els contractes “desorbitats” que tenien anteriorment l’Assessor Legal, el director esportiu, el cap de gabinet o el cap d’informàtica, i ha defensat la necessitat de que l’FCF pugui comptar amb “professionals de reconegut prestigi”. 

  Continuant amb la necessitat de comptar amb bons professionals, Soteras ha explicat que això inclou també a la Junta Directiva. Ha mostrat el seu compromís amb la integració de la dona en el futbol on ha anunciat que compta amb quatre dones de reconegut prestigi en el món de les finances, legal i esportiu per poder ser “importants dintre del dia a dia de la Federació” 

  L’ex delegat arbitral de la delegació, Toni Artero, i que serà el proper director de la Mutualitat de Futbolistes a Catalunya, ha volgut agrair la confiança del president Soteras i l’ha presentat com a la ma dreta del president Luis Rubiales, que “representa i defensa a tots els clubs catalans a Madrid. En aquest sentit, és el principal responsable de que les quotes de la mutualitat mantinguin el preu i any rere es pugui augmentar els serveis fins a situar a la Mutualitat Catalana de Futbolistes com el referent esportiu a nivell mundial”. 

  Per últim, Joan Soteras ha explicat que la Mutualitat té previst una nova seu a Catalunya amb un centre de recuperació més modern i actualitzat a les necessitats del futbol català. 

   

   

   

   

   


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

  El Cargol 1.222

  Penedès Guia

  Conte Sant Jordi El Cargol 2020

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 1
  Eloi, Naüm, Natàlia
  Divendres dia 2
  Silvà, Bibiana, Elisa
  Dissabte dia 3
  Franesc-Xavier, Cassià
  Diumenge dia 4
  Joan, Bàrara, Bernat, Ada
  Dilluns dia 5
  Dalmau, Guerau, Crispina
  Dimarts dia 6
  Nicolau, Pere Pasqual, Fortià, Asel·la
  Dimecres dia 7
  Ambròs, Eutiquià, Fara
  Dijous dia 8
  Immaculada Concepció de la Verge Maria, Esther

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

    93 890 00 11 (Ext.01)
  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
   
  redaccio@ elcargol.com
  Lorena del Amor
  (Redactora) 
   penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

   93 890 00 11 (Ext. 02)
  Montse Calzado:

   692 189 896  comercial@ elcargol.com
  Xavier Vallès:
   675 649 413  xavier@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

   93 890 00 11 (Ext. 03)
  Abdelghafour Eddalai
   93 890 00 11 (Ext. 05)
   publicitat
  @ elcargol.com
   elcargol@ elcargol.com