Marc Roca no té intenció de marxar de Munic segons el seu representant

     

    A mesura que ens endinsem a la fase final de la temporada, comencen a aflorar una gran quantitat de rumors amb relació al futur dels futbolistes. Un ball de noms que pot fins i tot descentrar els esportistes professionals, ja que no tenen clar quin serà el seu camí futbolístic.


    Un dels noms que ha estat relacionat amb un hipotètic canvi d'aires és el futbolista Marc Roca. Actualment llueix els colors del Bayern de Munic, club en el qual se sent força còmode malgrat disposar d'oportunitats testimonials. El jugador s'està aclimatant progressivament a la Bundesliga. La competició domèstica germana és una lliga molt exigent, i militar al Bayern és tot un repte professional. L'equip bavarès disposa d'un dels terrenys de joc més espectaculars de tot el món, i el tòpic sobre el jugador número 12 es fa molt patent al seu feu. Vestir la samarreta d'aquest club històric és una aventura que molts jugadors aspiren a fer realitat, és per això que el jugador seguirà creixement professionalment a l'equip entrenat per Hans-Dieter Flick.

    Les darreres setmanes s'havien publicat a la premsa una sèrie de rumors que vinculaven al jugador de La Granada amb el Betis. Un dels diaris més prestigiosos d'Alemanya, com és el cas del Bild, parlava obertament de l'interès de l'equip verd-i-blanc en el futbolista. La premsa feia incidència en la poca presència del migcampista en els esquemes del seu entrenador, i la veritat és que aquesta situació és un fet objectivable. Només ha disputat un total de 10 partits aquest curs, tots ells en la demarcació de pivot. Sí que va poder estrenar-se a la Champions League, disputant dos partits relatius a la fase de grups. Un davant el Salzburg i l'altre amb el Lokomotiv de Moscú. En aquest sègol duel al qual fem referència va disputar els 90 minuts reglamentaris, i el partit va finalitzar una victòria per 2 gols a 0.

    Davant aquest escenari, el fitxat podria considerar-se com un traspàs fallit. Però si tenim en compte el preu de traspàs -9 milions d'euros-, pel Bayern no ha suposat un desemborsament excessiu tenint en compte el seu marge de creixement. L'agent del futbolista català, també va voler tancar la porta a un possible canvi d'aires. Christian Wein, en una entrevista concedida al portal Spox, va voler negar un possible traspàs aquest estiu. El representant va explicar que marxar no era una opció possible, tancant així qualsevol porta oberta amb relació al seu futur.

    Marc Roca té contracte fins al juliol de l'any 2025 i ja ha debutat en dues competicions professionals de nivell. El jugador va iniciar la seva aventura professional a la pedrera de l'Atlètic Vilafranca. El seu bon nivell va cridar l'atenció d'una de les escoles formatives més importants del territori català: la de l'Espanyol. L'any 2008 es va materialitzar la seva incorporació com a "periquito", i després de superar any rere any les diverses etapes formatives, el 2014 va arribar a l'Espanyol B. El seu bon rendiment va possibilitar també que debutés amb el primer equip de l'entitat blanc-i-blava, guanyant-se la confiança de l'entrenador Quique Sánchez Flores. Entre els anys 2016 i 2020 va tenir una presència significativa a Primera Divisió, fet que va portar al fet que Roca fos renovat amb una clàusula de rescissió de 40 milions d'euros. La seva valoració al mercat va anar augmentant exponencialment, situant-se en 30 milions d'euros el juny del 2019.

    La temporada passada l'Espanyol va quedar últim a la categoria reina del futbol espanyol, i davant del nou escenari que s'obria, el Bayern de Munic va moure fitxa. L'equip bavarès va fixar-se en el jove jugador i va decidir incorporar-lo al seu club. El jugador havia disputat un total de 121 partits a Cornellà, i va decidir iniciar una nova etapa professional.

     

    Font: YouTube

    Un dels punts forts del seu rendiment esportiu és el domini del centre del camp. És un jugador que pot ubicar tant la posició de mig centre defensiu com la de mig centre pur. Un jugador del Penedès que encarà té molt recorregut per endavant. Veurem si finalment ho fa amb els colors del Bayern o decideix repensar-se la seva decisió i tornar a la Lliga. Una competició que ja coneix prou bé com hem pogut veure.

     

    Rius - Mones


    Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

     

     

     

     

     

    El Cargol 1.290

    Penedès Guia

    El Santoral de la setmana

    Dimecres dia 27
    Alexandre, Rupert, Lídia

    Dijous dia 28
    Guntram, Sixt, Doroteu

    Divendres dia 29
    Ciril, Eustaci, Beatriu

    Dissabte dia 30
    Pere Regalat, Quirí, Règul, Clímac

    Diumenge dia 31
    Benjamí, Amós

    Dilluns dia 1
    Venanci, Hug, Teodora

    Dimarts dia 2
    Francesc de Pàola, Maria Egipcíaca

    Dimecres dia 3
    Ricard, Maria, Nicetas

     

    Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

    REDACCIÓ 

     93 890 00 11 (Ext.01)
    691 484 842

    Olga Aibar
    (Redactora en cap)
    redaccio@ elcargol.com

    Lorena Del Amor
    (Redactora) 
    penedes
    @ elcargol.com

    GESTIÓ COMERCIAL 

    93 890 00 11 (Ext. 02)

    Montse Calzado
    692 189 896
    comercial@ elcargol.com

    Noelia García
    625 414 156
    comercial2@ elcargol.com

    DISSENY I MAQUETACIÓ 

    93 890 00 11 (Ext. 03)

    Abdelghafour Eddalai
    publicitat
    @ elcargol.com
    elcargol
    @ elcargol.com