L’Espanyol: per la salvació

Quan es reprengui la temporada, la qual tindrà el seu final al juny, o això han establert els diferents òrgans competents, l'Espanyol de Barcelona seguirà tenint la mateixa missió que la que ha tingut fins ara: mantenir la categoria. Tindrà molt guanyat l'equip d'Abelardo si aconsegueix seguir en la ratxa positiva que travessava durant els últims partits celebrats. Un d'ells, l'empat a u a LaLiga Santander davant l'Atlètic de Madrid, que va suposar per als blanc-i-blaus una motivació. Un argument a tenir en compte de cara al tram final de temporada, on està en joc no descendir a una segona divisió en la qual el club català no milita des de la temporada 93/94.


Pocs partits i, per tant, pocs punts resten per a la conclusió del campionat domèstic, a l'espera de la seva propera represa. Unes jornades decisives on l'Espanyol encara ha de veure’s les cares contra equips com el Barcelona, ​​el Reial Madrid, el València, la Reial Societat o el Getafe. Els tres últims van lluitar per fer-se amb un dels llocs que donen accés directe a la Champions League, la competició futbolística continental per excel·lència. Els dos primers, per endur-se el títol de LaLiga, on apostar a futbol espanyol és sinònim d'apostar al fet que el Reial Madrid o el Barcelona aconseguiran el títol.

És per tot l'anteriorment esmentat que la tasca que el conjunt blanc-i-blau té per davant és titànica. Però el prestigiós empat davant l'Atlètic de Simeone ha donat un impuls a l'equip. Per al davanter Raúl de Tomás, fitxatge estrella al mercat d'hivern, el partit en el qual catalans i madrilenys es van repartir els punts ha de ser la "referència fins al final de temporada". Abelardo, per la seva banda, va parlar d'un "partidàs contra l'equip que millor competeix d'Europa". L'asturià ha assenyalat a més que el seu equip ha de jugar "tots els partits així" perquè "serà difícil que ens marquin gols".

Un final de lliga d’infart

Les sensacions en el si del club són optimistes, però alhora cauteloses. Perquè no només l'Espanyol es va enfrontar a equips importants com els apuntats anteriorment, sinó que també ho farà contra equips que estan en la mateixa lluita que la dels pupils d’Abelardo: la de la salvació.

 

En aquestes últimes cinc jornades, que es disputaran en el moment oportú, els catalans rebran al RCDE Stadium a tres rivals directes. Primer, un Leganés mermado por la bajas d'En-Nesyri i Braithwaite aterrarà a Barcelona amb la intenció de sumar tres punts i aspirar a mantenir la categoria. El mateix farà l'Eibar més tard. El Celta de Vigo de Iago Aspas, en descens actualment, també té pendent una visita al feu de l'Espanyol. Serà en l'última jornada de la present lliga, en un partit que sembla absolutament decisiu per als dos equips.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com