el Cargol

Magazín del Penedès

Cultura

Dani Saumell, Esther Ribas, Lídia Blasco, Xavi Aranda i Foix Ortiz són els Administradors de la FM de Vilafranca 2018

Dani Saumell, Esther Ribas, Lídia Blasco, Xavi Aranda i Foix Ortiz són els Administradors de la Festa Major de Vilafranca del Penedès 2018. Aquest migdia, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el regidor de Cultura, Raimon Gusi, han anunciat el quintet que s’encarregarà de “la més típica” l’any vinent.

L’alcalde ha destacat que s’han triat persones “vinculades d’una forma o altra a la festa, de diferents entorns socials, de colles i grups diferents, que aportin diverses visions per fer una Festa Major per a tothom, perquè la festa és de tots”. Regull també ha afegit que, a diferència d’any anteriors, totes les persones escollides van dir que sí a la primera.

Per la seva banda, els cinc administradors han explicat que, després de consultar-ho  a famílies i parelles, entomaven un repte al qual “no es pot dir que no”, i que ho feien amb “molta il·lusió”.

Xavi Aranda Maldonado

Té 37 anys, viu al barri de la Barceloneta i treballa de comunicador digital i assessorament en eines digitals a la cooperativa Colectic de Barcelona.

Va formar part de la Moixiganga, del Ball de Diables i del Consell de la Festa Major. Ha col·laborat amb diverses entitats com el COET, Correm per la terra i l’Obrador Cultural, i en diversos projectes culturals.

Lídia Blasco Casanellas

Té 24 anys, viu al barri de Poble Nou i treballa de fisioterapeuta. Va ballar Panderos de 2013 a 2015 i a la FM dels Petits els anys 2003 i 2004. Col·labora amb entitats com l’Associació d’entrenament i educació corporal (3E) i la Bauma-escola d’escalada. També pertany a la colla Castellers de Vilafranca.

Foix Ortiz Martí

Té 29 anys, viu al barri de Centre Vila, és Llicenciada en Magisteri i en Psicopedagogia i mestra a l’Escola Mas i Perera de Vilafranca.

És membre de la Junta Directiva del Club Rítmica Vilafranca i del grup de coordinació del seminari de Biblioteques Escolars de l’Alt Penedès.

Va ser membre del ball de Nans de la FM des de l’any 2004 fins al 2008. També va participar a la Festa Major dels Petits portant els Gegants i durant molts anys com a setrillera a la Capta.

Esther Ribas Ivern

Té 45 anys, viu al barri de Centre Vila, és casada i mare d’un nen. És pintora i artesana i actualment treballa d’administrativa a l’empresa marbres Masó de Vilafranca.

Forma part de la Coral del Centre Excursionista del Penedès i és presidenta de l’Associació de Veïns del Centre de Vilafranca.

Va ballar al ball de Figuetaires a la primera FM dels petits. Ha participat en diferents edicions del Firart i des del 2005 és membre del cor dels Goigs.

Durant molts anys ha tingut una botiga d’artesania especialitzada en articles relacionats amb la FM i el món casteller.

Dani Saumell Olivé

Té 39 anys, viu al barri de Sant Julià és casat i pare de dues nenes de 7 i 8 anys.

És delegat comercial d’Instal·lacions Parera S.L. de Vilafranca.

Component dels Xicots de Vilafranca des de 2002  i amb responsabilitat  des del 2014 com a vicepresident les dues primeres temporades, actualment és el tresorer de l’entitat. També format part des del 2016 de la Comissió de la festa de Martir’s Street.

0
0
0
s2smodern

Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !Vilafranca acollirà demà una Fira de consum de proximitat

Demà se celebrarà a Vilafranca la primera Fira per la república de Consum de proximitat, una primera edició que estarà centrada en els sectors energètics i de telecomunicacions. Serà de 10 a 20 [ ... ]

Llegir més
Finalitzen les obres de rehabilitació de l’edifici annex de la Torre medieval de Moja
Finalitzen les obres de rehabilitació de l’edifici annex de la Torre medieval de Moja

Ahir, amb l’acte de recepció de les obres, es van donar formalment per finalitzats els treballs de rehabilitació de l’edifici annex de la torre medieval de Moja. Les obres s’han executat en [ ... ]

Llegir més
En marxa la 28a Roda de Teatre Amateur de l'Alt Penedès
En marxa la 28a Roda de Teatre Amateur de l'Alt Penedès

El 14 d'octubre es va estrenar la primera obra de la Roda de Teatre Amateur de l'Alt Penedès amb l’obra Dos embolics i una recomanació del grup Pa amb xocolata a Cal Rubió. Enguany, l'estren [ ... ]

Llegir més

El Cargol 1018

Penedès Guia

Cellers de la DO Penedès

El Santoral de la setmana

Dijous dia 13
Llúcia, Otília, Aubert


Divendres dia 14
Joan de la Creu, Just


Dissabte dia 15
Valerià, Urber, Sílvia


Diumenge dia 16
Albina, Adelaida, Azaries


Dilluns dia 17
Joan de Mata, Llàtzer,


Dimarts dia 18
M.D. de l’Esperança, Gracià, Adjutori


Dimecres dia 19
Nemesi, Anastasi, Eva