Es milloren els accessos de l’escola Jaume Balmes de Sant Martí Sarroca

La setmana passada es va iniciar la remodelació dels carrers Tarragona i Verge de Montserrat de Sant Martí Sarroca per millorar la seguretat de les famílies que porten els seus fills a l’escola, donant prioritat als vianants. Les obres està previst que durin fins a finals de gener. 

A més, s’aprofitaran aquestes obres per eliminar les barreres arquitectòniques (pals de llum, senyals de tràfic i escocells al mig de les voreres) i complir la normativa d’accessibilitat. Aquesta és una primera actuació, recollida en el pacte de govern, per tal de millorar la gestió del trànsit de vehicles i vianants dins el nucli urbà, que hauria de seguir amb l’adequació de la resta de carrers a aquesta normativa. 

Durant els primers dies d’obres, la primera tinent d’alcalde i regidora d’educació, Sònia Jansà, i el regidor de governació i serveis, Xavier Bravos, acompanyats per l’arquitecte municipal, Jordi Galtés, i el director de l’obra, Fèlix Belmar, han supervisat els treballs i han procurat coordinar que les afectacions per les obres siguin les mínimes perquè els nens i nenes de l’escola puguin seguir amb les seves activitats educatives. 

La remodelació d’aquests dos carrers també aportarà una millora per als veïns i veïnes que viuen a la zona, que no tindran cap despesa addicional per aquesta inversió, i tampoc suposarà cap despesa estructural per a l’Ajuntament. La major part del pressupost quedarà cobert per subvencions de la Generalitat i la Diputació que ha buscat el propi Ajuntament. 


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 25
Marc, Ània, Calixta

Divendres dia 26
Isidor, Anaclet, Marcel·lina

Dissabte dia 27
M.D. de Montserrat, Zita

Diumenge dia 28
Pere Chanel, Prudenci, Cirí, Valèria

Dilluns dia 29
Caterina de Siena, Ramon, Robert

Dimarts dia 30
Sofia, Pius V, Amador, Pere, Lluís

Dimecres dia 1
Josep, Jeremies, Orenç

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com