Actua organitza una marxa solidària a favor dels projectes socioeducatius d’infants i joves al Penedès

La cooperativa Actua ha organitzat la primera caminada solidària amb l’objectiu de difondre la seva activitat i alhora recaptar fons per als projectes socioeducatius d’infants i joves al Penedès.

Per aquest motiu, es preveu que la marxa solidària surti des del centre residencial d’acció educativa (CRAE) que la cooperativa gestiona a Vilafranca, el Toni Inglés, i finalitzi al CRAE de Vilobí.

La caminada es preveu que tingui lloc el 8 de maig a les 10h, però les inscripcions ja estan obertes al següent enllaç. Amb un cost de 9 euros, les inscripcions donen dret a participar en la caminada i a un refrigeri en finalitzar l’activitat (botifarrada o entrepà de formatge). Tots els participants, a més, rebran un obsequi d’agraïment.

La recaptació de les inscripcions es destinarà íntegrament a incentivar les activitats i projectes socioeducatius adreçats a infants i joves de la comarca. Actua ja atén més d'un miler de penedesencs i penedesenques en els seus programes i activitats. Com a organització sense afany de lucre, l'objectiu de l'entitat és fomentar espais de trobada per la transformació social.

L’activitat és oberta a tothom, hi podrà participar qualsevol persona o col·lectiu i ho podrà fer de forma individual, en família, entre amics, amb les seves mascotes etc, per això es proposa un format de marxa i no de cursa, perquè cadascú pugui portar un ritme adequat a les seves condicions.

L’organització de la marxa indica que l’activitat serà “molt divertida i animada” i que comptarà amb diverses entitats que col·laboraran per tal que la jornada sigui un acte lúdic. 


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com