L'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles aprova per unanimitat el pressupost municipal 2021 amb més de 3,4 MEUR

  El passat 8 d'abril, l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles va aprovar per unanimitat (Junts x Sant Pere, ERC I CUP) el pressupost municipal per a l'exercici 2021, per import de 3.479.425,00 euros.

  En un context marcat per la pandèmia de la COVID-19 i la situació crítica que ha provocat tan social com econòmicament, el pressupost s’ha elaborat amb criteris de reactivació econòmica. Es contempla d’una part, ajuts i recursos socials per a famílies i col·lectius vulnerables i de l’altra, de suport al teixit empresarial i comercial més proper.

  Les principals novetats que incorpora són la reducció de l’IBI, la previsió de bonificacions per promocionar l’ús d’energies renovables en immobles i vehicles i la congelació de la resta d’impostos i taxes vigents al municipi.

  Igualment, s’aposta per la racionalització i la millora de tots els serveis municipals en la seva compta d’explotació, fonamentals per generar eficiència econòmica, mitjançant l’aplicació de programes de millora i reducció de consums energètics que contribuiran a reduir la partida de despeses i la disminució d’aportacions contaminants i consums fòssils en origen. En aquest sentit, el compromís del municipi en el compliment dels ODS – objectius de desenvolupament sostenible de l’agenda 2030- han suposat un increment en el pressupost de despeses de serveis, principalment, en el canvi de model de recollida de residus urbans que passarà a gestionar-se per la recollida porta a porta, així com la inversió en la millora del Camí del Riu, entre d’altres.

  Paral·lelament, atesa la flexibilització pressupostària aprovada pel Govern Central, que permet la utilització dels romanents de tresoreria, l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles té la voluntat d’incorporar el romanent acumulat d’any anteriors a inversions destinades a l’ampliació de serveis socials municipals, a la millora d’equipaments bàsics i de l’espai públic.

  Finalment, l’alcalde Joan Llort destaca que el pressupost municipal aprovat compleix amb 17 objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 i "amb la voluntat de consens de tots els grups polítics que fan possible genera confiança en el compromís social amb els nostres veïns i veïnes".

  0
  0
  0
  s2smodern


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

  Comença la campanya “Renaturalitzem Vilafranca” amb un concurs d’Instagram
  Comença la campanya “Renaturalitzem Vilafranca” amb un concurs d’Instagram

  A partir d’avui, coincidint amb el mes de les flors, torna el concurs d’Instagram #VilafrancaNaturaAlBalcó21. L'objectiu del concurs és fomentar el verd urbà en balcons, patis i jardins i, a [ ... ]

  Llegir més
  L'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles aprova per unanimitat el pressupost municipal 2021 amb més...
  L'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles aprova per unanimitat el pressupost municipal 2021 amb més de 3,4 MEUR

  El passat 8 d'abril, l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles va aprovar per unanimitat (Junts x Sant Pere, ERC I CUP) el pressupost municipal per a l'exercici 2021, per import de 3.479.425,00 euro [ ... ]

  Llegir més
  Es reprenen els mercats d’artesania, brocanters i pintura del segon diumenge de mes
  Es reprenen els mercats d’artesania, brocanters i pintura del segon diumenge de mes

  Després  d’una aturada des del mes de desembre, finalment es poden reprendre els Mercats d’artesania, brocanters i pintura de cada segon diumenge de mes. Tal i com es feia habitualment, el me [ ... ]

  Llegir més

  El Cargol 1.143

  Penedès Guia

  Conte Sant Jordi El Cargol 2020

  Cellers de la DO Penedès

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 13
  M.D. de Fàtima, Pere Regalat, Miquel, Muci

  Divendres dia 14
  Macià, Gemma Galgani

  Dissabte dia 15
  Isidre, Torquat, Eufrasi

  Diumenge dia 16
  Joan, Simó, Margarida

  Dilluns dia 17
  Pasqual Bailon, Restituta

  Dimarts dia 18
  Pròsper, Fèlix

  Dimecres dia 19
  Pere Celestí, Ciríaca

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

    93 890 00 11 (Ext.01)
  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
   
  redaccio@ elcargol.com
  Lorena del Amor
  (Redactora) 
   penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

   93 890 00 11 (Ext. 02)
  Montse Calzado:

   692 189 896  comercial@ elcargol.com
  Xavier Vallès:
   675 649 413  xavier@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

   93 890 00 11 (Ext. 03)
  Abdelghafour Eddalai
   93 890 00 11 (Ext. 05)
   publicitat
  @ elcargol.com
   elcargol@ elcargol.com