Entrem aporta un nou recurs a l’Alt Penedès per reforçar la inserció laboral de persones en tractament de salut mental

 

El Departament de Treball Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, amb cofinançament del Fons Social Europeu, ha atorgat a Entrem, el programa Serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport a la Inserció de les persones amb discapacitat (SIOAS). Aquest programa, fins ara inedit a la comarca, té per objectiu incrementar l’ocupabilitat i la inserció laboral de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental en el mercat de treball ordinari. Es durà a terme fins a finals de juny de 2021.

Els beneficiaris d’aquest programa realitzaran un pla individual d’inserció que acompanyarà a la persona durant tot el procés i s’activaran accions individuals adequades al seu perfil i objectius professionals, així com sessions amb grups reduïts sempre que les directrius Departament de Salut i les entitats competents ho avalin per la situació de COVID19, principalment per a treballar habilitats socials, tècniques de recerca de feina i alfabetització digital. El programa s’ acompanyarà d’accions de prospecció a empreses del territori adaptada al perfil de les persones adscrites al projecte.

El Grup Entrem gestiona actualment diferents serveis sociolaborals adreçats a colectius amb especials dificultats de la Vegueria Penedès:

-Servei Usap d’ajustament laboral de persones treballadores del Centre Especial de Treball del grup, Nou Verd.

-Servei prelaboral, de formació i practica ocupacional de persones en tractament de salut mental.

-Servei USIL d’ajustament i inserció laboral de persones treballadores o en formació de l’Empresa d’inserció del grup, Nou Set.

-Projecte Coopsetània Inclusió, en col.laboració amb Actua sccl, per a la propescció laboral en favor de persones vulnerables en procés d’inserció.

I a partir d’ara el Servei SIOAS. En breu s’inicia la primera acció formativa del programa amb una formació tècnico-professional d’atenció al client.

Les persones interessades en el programa es poden adreçar al Servei d’Atenció a les Persones, situat al carrer Eugeni d’Ors, 25 local 2 de Vilafranca del Penedès.

 


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com