La comissaria dels Mossos de Sant Sadurní lliura quatre felicitacions a persones externes al cos

La Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Sadurní d’Anoia ha lliurat quatre felicitacions públiques a persones no vinculades al cos de Mossos d’Esquadra en el marc del Dia de les Esquadres 2020. En el decurs de l’acte, s’ha lliurat una felicitació a un veí de Torrelavit que, gràcies a la seva ràpida intervenció, va salvar la vida a un home amb intencions suïcides. 

Enguany, també s’ha lliurat una felicitació al director de l’Institut Públic Escola Intermunicipal del Penedès, Josep Solé Arnan, per "la destacada col·laboració mantinguda al llarg d’aquests darrers anys i que, juntament amb l’equip de docents, ha afavorit la bona relació existent entre el centre escolar i els Mossos d'Esquadra, sempre amb l’objectiu comú de la completa formació dels alumnes".

Finalment, s’ha lliurat a l’Ajuntament de Gelida dues felicitacions per a dos agents de la seva Policia Local amb motiu d’una actuació conjunta, amb efectius de la comissaria dels mossos Sant Sadurní d’Anoia, on es van detenir els quatre autors d’un robatori violent a un jove. 

A l’acte han assistit l’alcaldessa del municipi, Lluïsa Llop i el regidor Santi Gracian, juntament amb el cap de l’Àrea Bàsica Policial de l’Alt Penedès, l’Inspector Manel Sancho, el cap de la comissaria de Sant Sadurní d’Anoia, el sotsinspector Eduard Barca i la sotscap de la Policia Local de Gelida,  Reyes Fabregas.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com