L’Ajuntament d’Olèrdola signa un conveni de col·laboració amb “Comerç del Foix”

L’Ajuntament d’Olèrdola i l’Associació de Comerciants El Foix “Comerç del Foix”, han signat un conveni de col·laboració amb el propòsit compartit d’enfortir el comerç de proximitat del municipi d’Olèrdola. El conveni estableix que l’Ajuntament fa aquest any 2020 una aportació econòmica de 2.000€ a l’entitat i a canvi “Comerç del Foix” facilita serveis de dinamització i de consolidació comercial integral d’Olèrdola, incloent l’assessoria a establiments.

Un dels precedents d’aquest conveni són els 5 anys de campanya conjunta “Compra a prop”, compartida pels municipis de Santa Margarida i els Monjos, Castellet i la Gornal i Olèrdola. El president de “Comerç del Foix”, Alfons Oliva, es mostrava satisfet pel conveni perquè suposava que l’entitat creixia. Oliva subratllava que el petit comerç de poble “ho té complicat” si no suma esforços.

Actualment són més de 80 els establiments adherits a “Comerç del Foix”, xifra que representa tres quartes parts dels establiments comercials de Santa Margarida i els Monjos. El dinamitzador de “Comerç del Foix”, Joan Antoni Calaf, indica que municipis com Olèrdola i Santa Margarida i els Monjos comparteixen àrea de promoció econòmica, que inclou interessos compartits en àmbits com el turisme, el comerç, l’ esport i la cultura.

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, va assenyalar que diferents establiments del municipi s’havien interessat per formar part de “Comerç del Foix”. Per Ramírez, "l’Ajuntament ha de recolzar estratègies conjuntes de promoció comercial dels establiments d’Olèrdola que suposin sumar”.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com