El IV premi Anna Maria de Saavedra ha estat declarat 'desert' pel jurat

    El jurat de la quarta edició del Premi Anna Maria de Saavendra, convocat conjuntament per La Cultural llibreria i Edicions i Propostes Culturals Andana, ha acordat declarar-lo desert. El jurat, format pels llibreters Quim Jubert i Jordi Romeu, l’editor Ramon Nadal, l’escriptora Berta Jardí i la professora Agnès Esquirol, guanyadora de la tercera edició del premi, ha pres aquesta decisió després de valorar les obres presentades, algunes de les quals no s’ajustaven ben bé a les bases de la convocatòria. Amb tot, els integrants del jurat també han estat d’acord a encoratjar els autors participants de l’edició d’enguany a continuar escrivint i perseverant en el món de la literatura en considerar el seu potencial.

    El Premi Anna Maria de Saavedra, que té al suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, va néixer fa quatre anys amb l’objectiu de donar una oportunitat als escriptors inèdits de publicar una obra en solitari ja sigui poesia, novel·la, contes, teatre o assaig literari. Només queden exclosos de la convocatòria els assaigs acadèmics i les obres adreçades a un públic infantil i juvenil. El premi consisteix en la publicació de l’obra guanyadora i la seva distribució a les llibreries dels territoris de parla catalana, coincidint amb la campanya de Nadal.

    La primera edició del Premi Anna Maria de Saavedra, celebrada al 2017, va ser per al periodista i rapsoda del Pla del Penedès, Pep Antoni Roig, per la seva novel·la Abans de la boira. L’any següent el guardó va ser per a la vilafranquina Anna Mas pel seu recull de contes titulat Que tota aquella merda valgui la pena, mentre que l’edició de l’any passat va ser per a la filòloga i professora de Sant Joan de Mediona, Agnès Esquirol, pel seu recull de contes Coses sublims.


    Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

     

     

     

     

     

    El Cargol 1.288

    Penedès Guia

    El Santoral de la setmana

    Dijous dia 14
    Arnal, Matilde, Florentina

    Divendres dia 15
    Cèsar, Madrona, Ramon, Lluïsa, Climent

    Dissabte dia 16
    Agapit, Heribert, Abraham

    Diumenge dia 17
    Patrici, Josep d’Arimatea

    Dilluns dia 18
    Ciril, Salvador

    Dimarts dia 19
    Josep, Amanci

    Dimecres dia 20
    Clàudia, Ambròs, Martí, Fotina, Eufèfia

    Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

    REDACCIÓ 

     93 890 00 11 (Ext.01)
    691 484 842

    Olga Aibar
    (Redactora en cap)
    redaccio@ elcargol.com

    Lorena Del Amor
    (Redactora) 
    penedes
    @ elcargol.com

    GESTIÓ COMERCIAL 

    93 890 00 11 (Ext. 02)

    Montse Calzado
    692 189 896
    comercial@ elcargol.com

    Noelia García
    625 414 156
    comercial2@ elcargol.com

    DISSENY I MAQUETACIÓ 

    93 890 00 11 (Ext. 03)

    Abdelghafour Eddalai
    publicitat
    @ elcargol.com
    elcargol
    @ elcargol.com