Més de 700 alumnes passaran per les activitats d’orientació educativa ‘Després de l’ESO... Què?’

    El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca organitza una nova edició de la campanya Després de l’ESO... Què?. Aquesta campanya, que té lloc des del gener i s’allargarà fins a l’abril, s’adreça als i les joves que acaben l’ESO amb l’objectiu de donar informació i suport en l’orientació sobre les opcions que tenen un cop finalitzin l’educació secundària, l’hagin aprovat o no.

    La campanya compta amb la participació de tots els Centres Educatius de Secundària (CES) de la vila en el ventall d’activitats organitzades: xerrades concertades amb els CES i visita a la mostra educativa, xerrades obertes a alumnat i famílies en horari de tarda/vespre i servei d’assessories individuals.

    Pel que fa a les xerrades concertades amb els centres educatius de la vila es tracten les diferents opcions d’estudis: batxillerat, cicles formatius, programes de formació i inserció, proves d’accés... i es posa especial èmfasi en l’oferta educativa a Vilafranca i a la comarca. Per aquest gener se n’han concertat 26 sessions, en horari de matí, amb alumnat de tots els Centres d’Ensenyament Secundari de Vilafranca, tant públics com concertats i grups específics com Programes de Formació i Inserció (PFI). Les xerrades tenen lloc al Servei de Joventut (c/ de la Fruita, 13).

    Per altra banda, es continua amb les tres xerrades i taules rodones en horari de tarda/vespre i obertes a tothom, adreçades a l’alumnat i a pares i mares. Aquestes xerrades tindran lloc els dies 29 gener, 5 i 6 de febrer, i es realitzen a l’Espai Jove La Nau (c/ Baltà de Cela, 45-47).

    També des del SIAJ s’ofereix la possibilitat de concertar un servei d’assessorament personalitzat per tal de rebre una orientació més individualitzada. Les assessories es realitzen al Servei de Joventut - SIAJ (c/ de la Fruita, 13) els dimarts i dijous, de 13 a 14h i els dimecres, de 17 a 20h, durant els mesos de febrer a abril. Els joves hi poden assistir individualment o acompanyats dels pares. Cal demanar cita prèvia al SIAJ, per telèfon 93 892 20 20, a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o si ho prefereixen, presencialment al SIAJ. També es podrà sol·licitar a través del PIDCES, el Punt d’Informació als Instituts.

    Rius - Mones


    Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

     

     

     

     

     

    El Cargol 1.290

    Penedès Guia

    El Santoral de la setmana

    Dimecres dia 27
    Alexandre, Rupert, Lídia

    Dijous dia 28
    Guntram, Sixt, Doroteu

    Divendres dia 29
    Ciril, Eustaci, Beatriu

    Dissabte dia 30
    Pere Regalat, Quirí, Règul, Clímac

    Diumenge dia 31
    Benjamí, Amós

    Dilluns dia 1
    Venanci, Hug, Teodora

    Dimarts dia 2
    Francesc de Pàola, Maria Egipcíaca

    Dimecres dia 3
    Ricard, Maria, Nicetas

     

    Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

    REDACCIÓ 

     93 890 00 11 (Ext.01)
    691 484 842

    Olga Aibar
    (Redactora en cap)
    redaccio@ elcargol.com

    Lorena Del Amor
    (Redactora) 
    penedes
    @ elcargol.com

    GESTIÓ COMERCIAL 

    93 890 00 11 (Ext. 02)

    Montse Calzado
    692 189 896
    comercial@ elcargol.com

    Noelia García
    625 414 156
    comercial2@ elcargol.com

    DISSENY I MAQUETACIÓ 

    93 890 00 11 (Ext. 03)

    Abdelghafour Eddalai
    publicitat
    @ elcargol.com
    elcargol
    @ elcargol.com