El món empresarial col·labora amb Joves en Acció per a la Recerca de Feina

    Durant el mes de juliol, el programa d’orientació Joves en Acció per a la Recerca de Feina, impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca amb el finançament de la Diputació de Barcelona, ha realitzat diverses visites a empreses de l’entorn per tal que els/les participants puguin conèixer de prop diferents professions i empreses del territori.

    Una desena de joves van gaudir d’aquestes visites que els van permetre introduir-se en entorns reals de treball i observar com és una empresa per dins, quins són els diferents perfils professionals que es poden trobar en una mateixa empresa, conèixer quines tasques fan, entre altres aspectes.
    Aquestes visites s’han programat en base als interessos del grup de joves manifestats en sessions de treball prèvies en el si dels itineraris d’orientació que realitza el programa, i en alguns casos, han suposat el descobriment de noves possibilitats professionals a tenir en compte.

    En aquest cicle de visites han participat l’empresa Fusteria Batlle, del sector industrial; l’empresa Vivers Torrents, del sector serveis, en relació amb l’agricultura; i l’empresa La Granja, també del sector industrial, en aquest cas alimentari. El servei d’Ocupació agraeix aquesta col·laboració amb el programa Joves en Acció per a la Recerca de Feina, ja que permet als empresaris un coneixement dels futurs treballadors, i a l'alumnat el desenvolupament del seu itinerari professional fomentant l'adquisició de competències bàsiques relacionades amb la vida social, el món del treball i l'aprenentatge.

    Joves en Acció per a  la Recerca de Feina està destinat a joves de 16 a 30 anys en situació d’atur laboral per tal de promoure la seva activació i dinamització mitjançant diferents accions que permetin ampliar les seves competències bàsiques, professionals i personals. L’objectiu del programa és ampliar les possibilitats dels participants per trobar una feina i/o retornar al sistema educatiu.

    Per a inscriure’s al programa cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, a la plaça del Penedès, tel. 938 172 447, o bé al servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a l’avinguda Catalunya, 22, recinte La Fassina,  tel. 938 171 995.


    Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

     

     

     

     

     

    El Cargol 1.288

    Penedès Guia

    El Santoral de la setmana

    Dijous dia 14
    Arnal, Matilde, Florentina

    Divendres dia 15
    Cèsar, Madrona, Ramon, Lluïsa, Climent

    Dissabte dia 16
    Agapit, Heribert, Abraham

    Diumenge dia 17
    Patrici, Josep d’Arimatea

    Dilluns dia 18
    Ciril, Salvador

    Dimarts dia 19
    Josep, Amanci

    Dimecres dia 20
    Clàudia, Ambròs, Martí, Fotina, Eufèfia

    Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

    REDACCIÓ 

     93 890 00 11 (Ext.01)
    691 484 842

    Olga Aibar
    (Redactora en cap)
    redaccio@ elcargol.com

    Lorena Del Amor
    (Redactora) 
    penedes
    @ elcargol.com

    GESTIÓ COMERCIAL 

    93 890 00 11 (Ext. 02)

    Montse Calzado
    692 189 896
    comercial@ elcargol.com

    Noelia García
    625 414 156
    comercial2@ elcargol.com

    DISSENY I MAQUETACIÓ 

    93 890 00 11 (Ext. 03)

    Abdelghafour Eddalai
    publicitat
    @ elcargol.com
    elcargol
    @ elcargol.com