L'àrea d'autocaravanes de Sant Sadurní ja és oberta al públic

El passat dimecres es va obrir al públic la nova àrea d'autocaravanes de la vila, situada just a sota del castell de Can Ferrer, al costat dels Habitatges Vilarnau. Durant les darreres setmanes l'Ajuntament de Sant Sadurní i el Consorci de Promoció Turística del Penedès han realitzat obres de condicionament del terreny,  millora de la zona per a l'accés dels autocaravanistes, canalitzacions i instal·lació de mobiliari urbà.

L'àrea té capacitat per aproximadament una desena de vehicles d'aquestes característiques i compta amb una font d'aigua potable i un punt pel buidatge d'aigües grises i negres, tres taules de pícnic amb els seus corresponents bancs i papereres. Cada plaça s'ha senyalitzat amb travesses de fusta. L'àrea és d'ús exclusiu per a autocaravanes, amb estada màxima de 48h i no es faran reserves de places. La tarifa és gratuïta.

També hi haurà zona arbrada, tot i que se n'ha postposat la plantada al mes de novembre, període molt més propici i amb temperatures més adequades perquè els arbres creixin i prosperin bé.

La de Sant Sadurní ja s'ha unit a la Xarxa d'Àrees d'Acollida d'Autocaravanes al territori, que ja comprèn la participació de 12 municipis de la comarca. Sota el lema RV Areas Penedès Sites & Vineyards es donarà un servei unificat.

La nova àrea de Sant Sadurní estarà oberta 365 dies l'any en un espai tranquil i a tot just 450m de la zona urbana amb restaurants, botigues i d'altres atractius turístics. A més a més, també permetrà gaudir de la natura, tot passejant o pedalant pel sender de la ruta de les caves cap al llac de Raventós i Blanc, que s'inicia just al costat.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com