Vilafranca acull l'exposició 'Controles?'

  A l'Espai Jove de Vilafranca, antic mercat de la Pelegrina, s'instal·larà l'exposició Controles?, a partir de dilluns 21 i fins al 5 de febrer.  

  El programa Controles? és una iniciativa de l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, que consisteix en una exposició itinerant que incorpora la interacció i les noves tecnologies per informar sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el seu consum. 

  Visites guiades i material complementari

  L’exposició s’adreça al treball amb quatre col·lectius diferenciats: els adolescents de 12 a 15 anys, els joves de 16 anys i més grans, els pares i mares i professionals, i els adults en general. La mostra forma part d’una acció global que requereix un treball previ i posterior a la visita, i per a la qual cal la implicació dels centres educatius, de les famílies i dels professionals.

  L’accés per visitar l’exposició és individual, però també hi haurà visites guiades amb centres educatius en horari concertat. D’altra banda, hi ha activitats programades que inclouen visites guiades per a diferents col·lectius, d’una durada aproximada d'una hora i mitja, en què professionals experts en el tema presenten els continguts i dinamitzen un procés de reflexió i diàleg amb els grups de visitants.

  A més, l’exposició s'acompanya de materials complementaris i recursos, i proposta d’activitats: taller de formació per als alumnes de cada aula que visita l'exposició; sessió de formació en drogodependències per als docents; sessió formativa en drogodependències per a professionals de diferents àmbits d’actuació; i sessió de treball amb pares i mares per informar sobre drogues i pautes educatives per prevenir el seu consum en els fills.

  L'exposició s'estructura en tres nivells:

  1. Informació general per a tots els públics sobre el tabac, l’alcohol, el cànnabis, i les begudes energètiques, i sobre com afecten les drogues sobre el cervell.
  2. Informació específica per a cada tipus de públic (adolescents, joves, pares i mares), en àmbits separats definits per tres mòduls identificats amb un color per cada grup de població.
  3. Una pantalla tàctil fixa adreçada a pares i mares i professionals i espai annex per a la dinamització dels grups de visitants.

  L’exposició Controles? es podrà visitar en horari de dilluns a divendres de 17 a 21h, i dissabtes de 10 a 14h i de 17 a 21,30h.

  0
  0
  0
  s2smodern


  Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

  El número 31.528 de la Grossa de Cap d’Any de la Festa Major, premiat amb 1€ per euro jugat
  El número 31.528 de la Grossa de Cap d’Any de la Festa Major, premiat amb 1€ per euro jugat

    El passat 31 de desembre es va celebrar el sorteig de la Grossa de Cap d’Any i el número 31.528, posat a la venda pels administradors i administradores de la Festa Major, va ser premiat amb el [ ... ]

  Llegir més
  Es restitueix l’escut de Torrelles de Foix a la façana de l’antic Ajuntament
  Es restitueix l’escut de Torrelles de Foix a la façana de l’antic Ajuntament

  La regidoria de Patrimoni de l’Ajuntament de Torrelles de Foix ha instal·lat aquests dies l’escut heràldic del municipi en pedra a la façana de l’antic Ajuntament, recuperant així un eleme [ ... ]

  Llegir més
  Se suspèn l'Aplec de Sant Pau per la pandèmia
  Se suspèn l'Aplec de Sant Pau per la pandèmia

  La comissió organitzadora de l’Aplec de Sant Pau comunica que, degut al greu estat de pandèmia que estem patint, i tenint en compte les restriccions sanitàries vigents per efectuar diversos act [ ... ]

  Llegir més

  El Cargol 1.127

  Penedès Guia

  Conte Sant Jordi El Cargol 2020

  Cellers de la DO Penedès

  El Santoral de la setmana

  Dijous dia 21
  Fruitós, Agnès

  Divendres dia 22
  Vicenç, Anastasi

  Dissabte dia 23
  Ildefons, Francesc Gil, Climent

  Diumenge dia 24
  Francesc, Felicià

  Dilluns dia 25
  Bretanió, Elvira

  Dimarts dia 26
  Timoteu, Titus, Paula, Robert, Esteve

  Dimecres dia 27
  Àngela, Enric, Emeri, Julià

  Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

  REDACCIÓ 

    93 890 00 11 (Ext.01)
  Olga Aibar
  (Redactora en cap)
   
  redaccio@ elcargol.com
  Lorena del Amor
  (Redactora) 
   penedes
  @ elcargol.com

  GESTIÓ COMERCIAL 

   93 890 00 11 (Ext. 02)
  Montse Calzado:

   692 189 896  comercial@ elcargol.com
  Xavier Vallès:
   675 649 413  xavier@ elcargol.com

  DISSENY I MAQUETACIÓ 

   93 890 00 11 (Ext. 03)
  Abdelghafour Eddalai
   93 890 00 11 (Ext. 05)
   publicitat
  @ elcargol.com
   elcargol@ elcargol.com


   

  Membres de:
   
   Amb la col·laboració de:

   

   Contactar - Avís legal Copyright © 2021. Tots els drets reservats.


  Membres de:
   


   Amb la col·laboració de:

   

   Contactar - Avís legal Copyright © 2021. Tots els drets reservats.