El poeta penedesenc Santi Borrell presentarà el llibre Mar da Morte a Sant Sadurní

Sant Sadurní acollirà la presentació del llibre Mar da Morte, del poeta penedesenc Santi Borrell Giró, el proper dijous 30 de novembre, a les 20h, a la Biblioteca Ramon Bosch d'Anoia. L’acte anirà a càrrec de l’autor, i  de l’Anna Ruiz Mestres,  professora de literatura catalana i crítica literària, i comptarà amb col·laboracions artístiques i poètiques.

Mar da Morte és un collage poètic, un llibre fragmentat amb gèneres literaris, periodisme, història, assaig i crítica política... És una edició en català amb traducció al gallec d'Amauta Castro.

Segons Borrell, “el poemari és un cant a l’ecologia, un cant al medi ambient, a la bellesa del mar i de la terra, als valors humans de solidaritat i d’amor cap a la natura, tot a partir de la tragèdia ecològica del Prestige, el novembre del 2002, responsabilitat de l’Estat espanyol”. El recorregut temàtic del llibre destaca visualment i poètica, concebut d’una manera que ens convida a reflexionar sobre l’actualitat social i política actual.

Santi Borrell Giró és un poeta en llengua catalana, amb la publicació dels poemaris Els dies a les mans (2010), Fragments d'una pedra (2013) i actualment Mar da Morte (2017). Al 2016, es va editar el seu estudi La història del Cava (Publicacions de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia), que rebé el Premi al Millor Llibre d'Història de Vins a nivell mundial (Gourmand. Word Cookboo Awards& 2016).

Ha estat organitzador de diversos festivals de poesia (Kinzena Poetika, a Vilafranca del Penedès; i Festival de Poesia a les Caves, a Sant Sadurní d'Anoia). Ha promogut diversos llibres col·lectius: Poetes a la Xarxa (2010, Poemes i blogs), i Poesia a la Frontera - Antologia de poetes en llengua catalana, aragonesa i castellana (2011, March Editor i Llibreria Serret).


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com