La Fundació Pro-Penedès rep 21.000 euros de l'Obra Social “la Caixa” per al Servei Pro-Domicili i per al TAS

    La Fundació Pro-Penedès ha dut a terme l’acte de signatura de les col·laboracions de 21.000 euros que atorga l’Obra Social “la Caixa”. Aniran destinades al Servei Pro-Domicili i al projecte TAS de Treball amb Suport a les Persones amb Discapacitat Severa.

    El Servei Pro-Domicili és un servei de mediació per a la promoció dels serveis domiciliaris d’atenció a les persones en situació de dependència. L’ objectiu principal és promoure l’ocupació en el sector d’atenció domiciliària per tal d’incidir en la millora de la qualitat de vida d’aquells que utilitzin aquests serveis de proximitat. També es fomenta la creació de noves empreses com a una iniciativa de dinamització del teixit productiu que genera nova ocupació. La col·laboració de 15.000 euros que hi destina l’Obra Social “la Caixa”, permetrà fer difusió del servei, portar a terme l’atenció i assessorament a les empreses d’atenció domiciliària, fomentar la xarxa de coordinació amb els Ajuntaments de l’Alt Penedès i la gestió de la borsa de treball. Durant el 2016 el Servei Pro-Domicili va realitzar 7.169 serveis d’atenció a persones amb dependència.

    Pel que fa al Treball amb Suport (TAS), al qual s’hi destinen 6.000 euros de l’Obra social “la Caixa”, és una estratègia d’inserció laboral a l’empresa ordinària la qual s’adreça a les persones amb especials dificultats per a garantir la seva inserció i la seva permanència dins el mercat de treball. És una metodologia d’actuació adreçada al col·lectiu de les persones amb discapacitat severa, que són aquelles que disposen del certificat de discapacitat sigui de caràcter física i/o sensorial igual o superior al 65% i les persones amb discapacitat psíquica i/o malaltia mental igual o superior al 33%. L’any 2016 s’han inserit 10 persones amb discapacitat severa dins l’empresa ordinària, a les quals se’ls ha fet un seguiment a través de la metodologia del Treball amb Suport.

    Les persones beneficiàries seran persones amb discapacitat tan psíquica, física, sensorial o amb trastorn mental en edat de treballar i amb el certificat de discapacitat. El programa inclou el desenvolupament per part de les professionals de la Fundació, del seu acompanyament i suport amb la creació d’un itinerari personalitzat dins el mercat laboral ordinari.

    Durant el 2016, la Fundació Pro-Penedès ha atès 224 persones amb discapacitat, 10 d’elles amb discapacitat severa que han requerit treball de suport. Han estat inserides laboralment 96 persones i s’han visitat 80 empreses.

    Rius - Mones


    Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

     

     

     

     

     

    El Cargol 1.290

    Penedès Guia

    El Santoral de la setmana

    Dimecres dia 27
    Alexandre, Rupert, Lídia

    Dijous dia 28
    Guntram, Sixt, Doroteu

    Divendres dia 29
    Ciril, Eustaci, Beatriu

    Dissabte dia 30
    Pere Regalat, Quirí, Règul, Clímac

    Diumenge dia 31
    Benjamí, Amós

    Dilluns dia 1
    Venanci, Hug, Teodora

    Dimarts dia 2
    Francesc de Pàola, Maria Egipcíaca

    Dimecres dia 3
    Ricard, Maria, Nicetas

     

    Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

    REDACCIÓ 

     93 890 00 11 (Ext.01)
    691 484 842

    Olga Aibar
    (Redactora en cap)
    redaccio@ elcargol.com

    Lorena Del Amor
    (Redactora) 
    penedes
    @ elcargol.com

    GESTIÓ COMERCIAL 

    93 890 00 11 (Ext. 02)

    Montse Calzado
    692 189 896
    comercial@ elcargol.com

    Noelia García
    625 414 156
    comercial2@ elcargol.com

    DISSENY I MAQUETACIÓ 

    93 890 00 11 (Ext. 03)

    Abdelghafour Eddalai
    publicitat
    @ elcargol.com
    elcargol
    @ elcargol.com