La Fundació Vallformosa fa l’acte d’entrega dels 6.033€ recaptats a la 9a Festa Solidària a l’Institut Català d’Oncologia i a Ampert

    La presidenta de la Fundació Vallformosa, Queta Domènech, ha fet aquest matí al pati del Vinseum de Vilafranca l’acte d’entrega dels xecs de la Festa Solidària per la lluita contra el càncer, una iniciativa del celler que el divendres 30 de juny va arribar a la novena edició i va recaptar 6.033 euros. Del fons obtingut, 4.826 euros serviran per finançar el projecte de l’ICO sota el lema “Hospital Amable de l’ICO” que permetrà fer l’adequació de les consultes externes de l’Hospital de l'ICO a l'Hospitalet de Llobregat per millorar el confort i benestar dels pacients, familiars i acompanyants. Per altra banda, els 1.207 euros restants serviran per finançar el projecte d’Ampert per al transport dels pacients des del seu domicili fins al centre Duran i Reynals on seran tractats.

    A l’acte hi ha assistit el president de l’Institut Català d’Oncologia, Josep Maria Vilà, i el president d’Ampert, Joan Ríos.

    Aquest és un acte solidari on s’hi sumen molts esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer. En aquest sentit, des del 2007 Vallformosa manté un acord de col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’any 2011 es va sumar l’associació Ampert. Aquest és un compromís social adquirit i a la vegada un homenatge a Martí Via i Bertran, director d’operacions de Vallformosa que va morir després d’una llarga lluita contra aquesta malaltia.

    Durant la festa es va poder visitar l’Espai Solidari, un córner per conèixer de primera mà els projecte de l’ICO i Ampert. Després del sopar, la festa va finalitzar al Lounge Vallformosa, una zona confortable per conversar i gaudir de la música chill out. Tot plegat va estar acompanyat pels vins i caves de Vallformosa Cava, Mistinguett, Gran Barón i Domènech.Vidal.

    La Fundació organitza anualment tres actes fixes: la Caminada Solidària entre vinyes, el Premi Martí Via d’investigació oncològica i el Sopar Solidari per la lluita contra el càncer. El proper dels actes serà l’entrega del Premi Martí Via, el 22 de novembre a Barcelona.


    Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

     

     

     

     

     

    Penedès Guia

    El Santoral de la setmana

    Dijous dia 18
    Eleuteri

    Divendres dia 19
    Lleó IX, Papa, Vicenç

    Dissabte dia 20
    Agnès, Sulpici, Oda

    Diumenge dia 21
    Anselm, Silví

    Dilluns dia 22
    Caius, Soter, Agapit I

    Dimarts dia 23
    Jordi, Gerard, Adalbert

    Dimecres dia 24
    La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

    Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

    REDACCIÓ 

     93 890 00 11 (Ext.01)
    691 484 842

    Olga Aibar
    (Redactora en cap)
    redaccio@ elcargol.com

    Lorena Del Amor
    (Redactora) 
    penedes
    @ elcargol.com

    GESTIÓ COMERCIAL 

    93 890 00 11 (Ext. 02)

    Montse Calzado
    692 189 896
    comercial@ elcargol.com

    Noelia García
    625 414 156
    comercial2@ elcargol.com

    DISSENY I MAQUETACIÓ 

    93 890 00 11 (Ext. 03)

    Abdelghafour Eddalai
    publicitat
    @ elcargol.com
    elcargol
    @ elcargol.com