Més de 200 persones al sopar del PDeCAT de dijous passat a Cal Figarot

Més de 200 persones van assistir dijous passat a l’acte de Pdecat Alt Penedès, sota el lema #SÍ AL MILLOR PAÍS. El sopar, que es va celebrar a Cal Figarot, va aplegar simpatitzants, associats, representants de la JNC (Penedès i Vilafranca), membres de l’executiu local de PDeCATt Vilafranca, membres de l’executiu comarcal i de la vegueria, representants de l’ANC i Òmnium.

L’acte va ser conduit per Jaume Casañas (Pdecat Alt Penedès). La taula presidencial va comptar amb la presència de Pere Regull, alcalde de Vilafranca i diputat adjunt a Turisme de la Diputació de Barcelona, la diputada al Parlament i tinent d’alcalde de l’ajuntament de Sant Sadurní, Maria Rosell, i el conseller d’Interior,  Joaquim Forn.

Durant l’acte hi va haver molts moments de reivindicació, aplaudiments i proclames a la independència, i es va agrair tot el suport que durant aquests dies està donant la ciutadania al govern, i destacar la feina de l’ANC i Òmnium.

Maria Rosell va dir que “el govern se sent molt acompanyat i la ciutadania ens dóna l’empenta necessària per seguir treballant i fer possible que es voti el proper dia 1 d’octubre”. Pere Regull, després de parlar com s’estaven vivint tots els esdeveniments d’aquests dies, va comentar que “el que estem fent la gran majoria  dels alcaldes, d’aquest país, és defensar la possibilitat que el poble pugui decidir el seu futur, és molt emocionant el suport de la gent”. Regull va acabar cintant una frase d’una cançó dels Amics de les Arts: “Els valents sucumbeixen a la mort un cop només i els covards moren constantment” d’aquesta manera resumia i agraïa tots aquells que lluiten per la mateixa causa.

Per la seva banda, el conseller d’Interior Joaquim Forn, en la seva intervenció va voler destacar qie “la gent de PDeCAT ens hem compromès des del primer dia, hem assumit riscos i dificultats, i ho seguirem fent”. L’1 d’octubre està en joc molt més que la independència, està en joc els drets fonamentals dels ciutadans. Ens ho juguem tot”.

Tots tres van convidar i animar  a participar en el referèndum del proper 1 d’octubre.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 25
Marc, Ània, Calixta

Divendres dia 26
Isidor, Anaclet, Marcel·lina

Dissabte dia 27
M.D. de Montserrat, Zita

Diumenge dia 28
Pere Chanel, Prudenci, Cirí, Valèria

Dilluns dia 29
Caterina de Siena, Ramon, Robert

Dimarts dia 30
Sofia, Pius V, Amador, Pere, Lluís

Dimecres dia 1
Josep, Jeremies, Orenç

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com