Noves exposicions culturals a Vilafranca de setembre a desembre

A partir d’aquest mes de setembre i fins a finals de desembre, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca presenta un total de sis propostes artístiques que conviden a la contemplació, a la reflexió i a la participació a partir de processos i experiències en el camp de les arts visuals.

El programa acull exposicions que presenten tècniques visuals que van des de la fotografia, la instal·lació, al videoart, passant per la pintura i els tallers participatius de dibuix i il·lustració.

Els centres expositius que actualment gestiona la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i on es podran veure les propostes d’aquesta nova temporada són: la Sala dels Trinitaris, la Capella de Sant Joan i el Claustre de Sant Francesc.

Per bé que els espais municipals mostren una especial sensibilitat per acollir les propostes visuals dels artistes que resideixen al municipi o comarca, també hi tenen cabuda totes aquells projectes que per la seva contemporaneïtat i qualitat apropen al visitant als diferents corrents, conceptes i tècniques que comprenen el vast univers de l’expressió visual.

Durant aquestes properes tardor i hivern coneixerem les obres de Carlaina Fahle, Félix Blume, Albert Bayona, Carme Garolera, Ricard Aymar, Ignasi Villares, Jordi Tolosa, Fèlix Plantalech, Raimon Colomer Pagès i Francesc Javier Lozano Vilardell.

Per a conèixer en profunditat cadascuna de les propostes, espais, horaris de visites i accions vinculades, cal consultar: http://cultura.vilafranca.cat/arts-visuals/programacio.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com