Les escoles municipals d’art i els museus d’Igualada i Vilafranca inicien el projecte VIPELL

Les escoles municipals d’art Gaspar Camps d’Igualada i l'Arsenal de Vilafranca i els museus Vinseum de Vilafranca i el Museu de la Pell d’Igualada inicien el projecte VIPELL. L’objectiu és integrar l’aprenentatge dels estudiants en un entorn laboral amb l’encàrrec de desenvolupar objectes de marxandatge per a les botigues dels dos museus.

El passat divendres a l’Auditori de Vinseum va tenir lloc la presentació dels sis projectes que han participat en la iniciativa. La presentació va anar a càrrec dels alumnes que configuraven equips multidisciplinars (amb alumnes de Vilafranca i Igualada que es formen en les disciplines de joieria i pell).  A la presentació també hi va assistir David Beltran, representant del Departament d’Educació de la Generalitat, i les regidores d’Ensenyament dels Ajuntaments d’Igualada i Vilafranca, Maribel Cuadras i Xell Montserrat. Tot això conduït pels directors dels dos centres:  Raquel Camacho i Albert Abella.

La regidora Xell Montserrat va voler destacar la importància de “treballar a partir d’un encàrrec real, ja que aquest és un element de motivació i de valor afegit per als alumnes”. També va voler destacar “la dimensió supracomarcal del projecte, a nivell de vegueria, i el fet de posar en valor la singularitat de cada territori amb la vinya, el vi i la pell”.

El projecte s’inclourà en el Programa Talent Creatiu i empresa del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, programa de col·laboració i intercanvi de coneixements i experiències entre centres educatius que imparteixen ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny i les empreses o entitats que formen part del teixit productiu o social.


Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu !

 

 

 

 

 

Penedès Guia

El Santoral de la setmana

Dijous dia 18
Eleuteri

Divendres dia 19
Lleó IX, Papa, Vicenç

Dissabte dia 20
Agnès, Sulpici, Oda

Diumenge dia 21
Anselm, Silví

Dilluns dia 22
Caius, Soter, Agapit I

Dimarts dia 23
Jordi, Gerard, Adalbert

Dimecres dia 24
La Divina Mesericòrdia, Fidel, Gregori, Benet, Pere

Subscriu-te al nostres butlletí i rebràs totes les notícies del dia en un sol correu o si ho prefereix un correu setmanal amb totes les notícies.

REDACCIÓ 

 93 890 00 11 (Ext.01)
691 484 842

Olga Aibar
(Redactora en cap)
redaccio@ elcargol.com

Lorena Del Amor
(Redactora) 
penedes
@ elcargol.com

GESTIÓ COMERCIAL 

93 890 00 11 (Ext. 02)

Montse Calzado
692 189 896
comercial@ elcargol.com

Noelia García
625 414 156
comercial2@ elcargol.com

DISSENY I MAQUETACIÓ 

93 890 00 11 (Ext. 03)

Abdelghafour Eddalai
publicitat
@ elcargol.com
elcargol
@ elcargol.com